2104201488 6984747554 Αργυροκάστρου 5, Πειραιάς koutsodontis_woodart@yahoo.gr
hero image
 
 
 
     
  KOUTSODONTIS WOODWORKING
Ξυλουργικές Εργασίες Πειραιάς Αττική - Κουζίνες - Ντουλάπες & Έπιπλα για όλο το Σπίτι

Η επιχείρησή μας “KOUTSODONTIS WOODWORKING” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στον Πειραιά, δραστηριοποιείται από το 2009 στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών προσφέροντας κατασκευές και έπιπλα που ξεχωρίζουν για την άψογη ποιότητα και μοναδική αισθητική τους.

Διαθέτοντας εμπειρία που ξεπερνά τα 75 χρόνια στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών, στο σύγχρονο εργαστήριό μας, μπορούμε να κατασκευάσουμε λειτουργικές κουζίνες, εργονομικές ντουλάπες, έπιπλα για κάθε γωνιά του σπιτιού καθώς και ειδικές κατασκευές για οικίες και επαγγελματικούς χώρους στον Πειραιά και σε όλη την Αττική κατόπιν συνεννόηση.

Ακόμα, μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή ξύλινων κουφωμάτων, ενώ το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβει την τοποθέτησή τους στο χώρο σας.
 
     
 
 
 
     
  Έπειτα από προσεκτική μελέτη του χώρου
και συζήτηση μαζί σας για το πως μπορεί να διαμορφωθεί, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να κατασκευάσει τα έπιπλα των ονείρων σας με σκοπό την κάλυψη των δικών σας αναγκών και την απόλυτη εξυπηρέτησή σας.

Παρακολουθώντας στενά όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε λειτουργικές, κομψές και πρακτικές λύσεις που θα κάνουν τον χώρο σας μοναδικό.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αρίστης ποιότητας, με μεγάλη διάρκεια ζωής και παρέχονται από αξιόπιστες προμηθευτικές εταιρείες του χώρου. Η πολυετής εμπειρία, το μεράκι για την δουλειά μας, οι οικονομικές τιμές και οι άψογες κατασκευές μας είναι αυτά που μας ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και έχουν κατατάξει την επιχείρησή μας μια από τις καλύτερες επιλογές για κάθε είδους ξυλουργικές εργασίες.
 
     
 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Πειραιά και όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.