2104201488 6984747554 Αργυροκάστρου 5, Πειραιάς koutsodontis_woodart@yahoo.gr
 
 
 
     
  ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ | Ξυλουργικές Εργασίες Νίκαια Αττική

Στην επιχείρησή μας “ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ” η οποία βρίσκεται στην Νίκαια Αττικής, μας ενδιαφέρει τα έπιπλα που σας προσφέρουμε να συμβάλλουν σε μία δημιουργική καθημερινότητα και να επιτρέπουν σε κάθε μέλος της οικογένειας να είναι ο εαυτός του.

Με φαντασία και τεχνογνωσία, μπορούμε να δημιουργήσουμε τα έπιπλα που επιθυμείτε για το σαλόνι, την τραπεζαρία, την κρεβατοκάμαρα, το παιδικό δωμάτιο, το μπάνιο και οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο. Κατασκευάζουμε μπουφέδες, βιτρίνες, τραπεζάκια σαλονιού, έπιπλα εισόδου, συνθέσεις σαλονιού, κρεβάτια, γραφεία καθώς και οποιοδήποτε άλλο έπιπλο επιθυμείτε σε μοντέρνα, κλασική ή μίνιμαλ γραμμή.

Σε όλα τα έπιπλα που κατασκευάζουμε τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι όλα άριστης ποιότητας και το τελικό αποτέλεσμα έχει άριστο φινίρισμα. Μπορούμε να δημιουργήσουμε το σχέδιο που επιθυμείτε για τον δικό σας χώρο.
 
     
 
 
 
 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Νίκαια και όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.